Copywriting, Fotografie & LogoCOPYWRITINGDe meestgestelde vraag: schrijven kan toch iedereen? Waarom zou je dan je teksten dan door iemand anders laten schrijven?


Ondernemers zijn mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun vak of hun zaak. Meestal zijn het mensen die het niet gewend zijn om veel te schrijven. Spijtig genoeg merk je dat dikwijls aan de kwaliteit van de teksten die je terugvindt op hun website of hun Facebookpagina.


We schrijven als copywriter duidelijke, heldere stukken. Zinnen die bij je klanten enthousiasme opwekken voor je producten. Die hen overtuigen om tot een aankoop over te gaan. En die, als het even kan, nog aangenaam zijn om te lezen ook. 


We vertrekken steeds van de door jou aangeleverde basisversie over de wetenswaardigheden van jouw bedrijf. Vervolgens wordt dit herschreven tot een wervende tekst, vol  praktische informatie en doorspekt met leuke weetjes. Zo krijgen je klanten de goesting om je bedrijf en je producten wat beter te leren kennen. Prijs: 59€/u, excl. BTWLOGO'SEen goed logo is belangrijk voor elk onderneming, ook voor de kleinere. Bedrijven werken dagelijks hard aan de opbouw van hun merk. Een sterk logo trekt de aandacht van de klant en doet jouw merk opvallen tussen dat van de concurrenten.


Praktisch werkt het bestellen van een logo als volgt:


Tijdens een gesprek onderzoeken we hoe jij zou willen dat het logo er komt uit te zien. We leveren je daarop een aantal mogelijkheden aan.


We ontwerpen jouw logo aan een zeer scherpe prijs. Daarnaast werken we bovendien nog eens volgens een no cure- no pay systeem:


  • Krijgt het logo van jou een onvoldoende, dan hoef je niets te betalen.


  • Ben je wel tevreden over het resultaat, dan krijg je er -na  betaling- de intellectuele rechten over. Vanaf dat moment kan je het vrij gebruiken op je website of je sociale media.Prijs logo: 299€, excl. BTWFOTOGRAFIEZijn de foto's van jouw bedrijf van lage kwaliteit, af en toe onscherp en mogelijk zelf genomen met je eigen smartphone? Dan is dit voor jou!


Een professionele fotoreportage is tegenwoordig heel betaalbaar en zeker de moeite waard. Een goed belichte profielfoto van de zaakvoerder? Een leuke groepsfoto van je medewerkers? Een scherpe luchtfoto van je pand, genomen met een drone? Alles kan. Goede foto's brengen je website of je Facebookpagina tot leven en zijn alleen daarom al een zinvolle investering.


We werken samen met een professionele bedrijfsfotograaf. Hij brengt je bedrijf aantrekkelijk in beeld en maakt zo een succes van jouw website of mediacampagne.Prijs fotoshoot: vanaf 70€/u, excl. BTW.