Webdesign


WEBDESIGN
Het belang van een goede website kan nauwelijk overdreven worden. Wanneer consumenten een specifiek product willen kopen, kijken ze daarvoor steeds vaker even online rond. Een aantrekkelijke en goed vindbare website is daarom voor je bedrijf allang geen luxe meer; het is een slimme investering die zichzelf in korte tijd terugverdient.  Het is het online visitekaartje waarmee je klanten aantrekt.


Bij Fluistermedia gaan we uit van het idee dat een goede website helemaal niet veel hoeft te kosten. Je ziet te vaak dat een kleine onderneming zich een peperdure, op maat gemaakte website vol  technologische hoogstandjes heeft laten aanpraten, terwijl ze die helemaal niet nodig hebben. Ik werk hoofdzakelijk met Wordpress, een programma dat je toelaat om snel en goedkoop een mooie website te bouwen. Dat voordeel deel ik graag met jullie.


Voor slechts €699, excl. BTW bouwen we een volledige website van vijf pagina's. Het bouwen van de website is steeds verbonden aan een tweejarig onderhoudscontract naar keuze. Daarmee nemen we jou meteen alle digitale zorgen uit handen.


Onze websites ogen niet alleen aantrekkelijk op uw pc, ze zijn ook meteen aangepast om te kunnen worden bekeken op een smartphone of tablet ('responsive design'). Ze zijn voorzien van een veiligheidscertificaat en beschermd tegen malware.


Het is onvoldoende om enkel over een mooie website te beschikken, hij moet natuurlijk ook kunnen worden gevonden in de zoekmachines. Met één van onze SEO-modules zorg je ervoor dat klanten jouw bedrijf vinden op Google.
"We bouwen eerst je site ..."

 

✔ Registratie domeinnaam (.be)

✔ Kwalitatieve webhosting

✔ Aanmaak emailadressen (3)

✔ Website max. aantal pagina’s: 5 (*)

✔ Premium Wordpress thema

✔ Responsive design

✔ SSL-certificaat

✔ Installatie safetypack

✔ Koppeling google analytics

✔ Koppeling sociale media


*Extra webpagina’s mogelijk tegen uurtarief en verhoging onderhoudscontract met €9/maand.


699


"... en onderhouden 'm daarna."Ook nadat je website wordt gepubliceerd, heeft hij de nodige aandacht nodig. Met een onderhoudscontract nemen we onze klanten deze digitale zorgen uit handen.


Het ontwerp van een site wordt steeds gekoppeld aan een onderhoudscontract naar keuze, van twee jaar. Nadien wordt het onderhoudscontract stilzwijgend verlengd, maar is het maandelijks opzegbaar.


Naargelang de noden van je bedrijf kan je de keuze maken uit drie onderstaande onderhoudformules.BASIC


Basisonderhoud voor je site


✔ Update WP software (maandelijks)

✔ Update plugins (maandelijks)

✔ Safetypack, anti-malware (maandelijks)

✔ Back-up data (maandelijks)

✔ Controle werking website  (maandelijks)

✔ Rapportering (jaarlijks)

✔ Contentupdates  ( 1x/jaar)

x SEO

x Copywriting
39 /MaandSTANDARD


Boost je vindbaarheid


✔ Update WP software (wekelijks)

✔ Update plugins (wekelijks)

✔ Safetypack, anti-malware (wekelijks)

✔ Back-up data (wekelijks)

✔ Controle werking website  (wekelijks)

✔ Rapportering (jaarlijks)

✔ Contentupdates (3x/jaar)

✔ SEO Basic

x Copywriting
49 /MaandPROFESSIONAL


Full service


✔ Update WP software (2x/week)

✔ Update plugins (2x/week)

✔ Safetypack, anti-malware (2x/week)

✔ Back-up data (2x/week)

✔ Controle werking website  (2x/week)

✔ Rapportering (maandelijks)

✔ Contentupdates (6x/jaar)

✔ SEO Extra

✔ Copywriting (3u/jaar)
69 /MaandOnderhoud buiten contract (zoals: structurele aanpassingen website, herstellingen, etc): 59€/u

Alle prijzen zijn excl BTW.IN VIJF STAPPEN NAAR

JOUW IDEALE WEBSITE ...

 


conversation_ IconPond_FlaticonEEN GOED GESPREKEen mooie samenwerking begint steeds met een goed gesprek.


We hebben het over jouw project en hoe een goede website kan bijdragen tot het succes ervan. Jij levert je teksten en foto’s aan, wij zorgen ervoor dat ze op een aantrekkelijke manier online verschijnen. Tijdens ons gesprek bepalen we onder meer je voorkeuren op het vlak van structuur, inhoud, kleuren en lettertypes ...


Geen nood, veel digitale voorkennis heb je daarvoor niet nodig. We begeleiden je door alle aspecten.copy_ IconPond_Flaticon


AFSPRAKENWe sturen je een contract waarin de belangrijkste kenmerken van de te bouwen site nog eens staan vermeld. We krijgen het graag getekend terug. Wanneer ook de helft van het basisbedrag is overgemaakt, gaan we voor je aan de slag.


computer_IconPond_Flaticon


WEBDESIGN & WEBBUILDINGIk neem nu jouw domein over, of ik leg er een voor je vast wanneer je er nog geen zou hebben. Hierna ontwerp ik eerst de homepage en stuur je het resultaat in pdf-versie door. We brengen verbeteringen aan totdat je tevreden bent met het resultaat. Vervolgens ontwerp ik de andere pagina’s in dezelfde stijl. Ook hier krijg je de kans om verbeteringen aan te brengen.


network_ IconPond_Flaticon


BIJNA KLAARHet tweede deel van de betaling volgt. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de lancering van je website. Op dit moment starten we de SEO module op, zodat de pagina online vlot vindbaar is.


deal_ IconPond_Flaticon


EEN TEVREDEN KLANTProficiat! Je website wordt nu gepubliceerd, wat betekent dat ook anderen hem nu kunnen terugvinden. Dankzij een onderhoudsplan op maat ben je er zeker van dat je website en de gebruikte software steeds up-to-date blijven. Er worden jaarlijks bovendien meerdere momenten voorzien wanneer je nieuwe tekst of foto’s kan toevoegen.


Stuur een bericht en vertel ons over je digitale plannen.

   REALISATIES


www.hethemelsveld.be


Logies Het Hemelsveld


www.hethemelsveld.bewww.diaspoor.be


Diaspoor. Bewust Veranderen


www.diaspoor.be